Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Shop

Colier fir transparent piatra albastra apatit

90.00 lei

Colier din fir transparent cu cristal natural de apatit si accesorii din argint.

Dimensiune colier: 37cm ( va rog sa verificati dimensiunea dorita si sa precizati la inchiderea comenzii ce marime doriti, in caz contract va veni marimea 37cm).

Material: cristal natural de apatit, accesorii argint, guta transparenta
Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
Saculet inclus

Oferim la guta servicii de reparare pe toata durata de viata a colierului, nu inlocuim argintul sau piatra daca acestea s-au deteriorat, dar schimbam guta in mod gratuit.

50 în stoc

Cantitate
Share pe

Descriere

APATITUL ALBASTRU – Purificatorul Corpului Mental

Apatitul Albastru este o piatra a Elementului Aer care se concentreaza pe curatarea si stimularea celui de-al treilea ochi si care imbunatateste viziunile interioare si abilitatile parapsihice. Apatitul Albastru este o piatra extrem de puternica care poate fi folosita pentru calatoriile in vietile anterioare, datorita abilitatii sale de oferi acces catre nivelurile energetice unde se afla „stocate” Arhivele Akashice si originea spirituala a fiecaruia dintre noi. Apatitul Albastru ne ajuta sa intelegem cum informatiile din alte vieti ne pot fi de folos in aceasta viata, iar in acest fel ne putem elibera Sufletul. Aceasta piatra favorizeaza si deschiderea chakrei gatului, facilitand vorbitul in public si comunicarea in grup. Pe langa acestea, vindeca si inima si dezechilibrele emotionale.

In plan spiritual, pe langa abilitatea sa de a explora alte vieti si tiparele karmice ale acestora, Apatitul Albastru poate fi folosit ca o piatra pentru vise, permitandu-ne sa accesam subconstinetul pentru rezolvarea problemelor creative.

Recenzii

Nicio recenzie inca.

Adauga prima recenzie pentru "Colier fir transparent piatra albastra apatit"
Back to top