Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Shop

Colier fir invizibil piatra turmalina neagra

120.00 lei

Colier din fir transparent cu cristal natural de turmalina neagra si accesorii din argint placate cu aur.

Dimensiune colier: 37cm ( va rog sa verificati dimensiunea dorita si sa precizati la inchiderea comenzii ce marime doriti, in caz contract va veni marimea 37cm).

Material: turmalina neagra , accesorii argint placate cu aur, guta transparenta
Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
Saculet inclus

Oferim la guta servicii de reparare pe toata durata de viata a colierului, nu inlocuim argintul sau piatra daca acestea s-au deteriorat, dar schimbam guta in mod gratuit.

4 în stoc

Cantitate
Share pe

Descriere

Turmalina Neagra este o piatra excelenta pentru impamantare si este una dintre cele mai eficiente pietre cu care putem crea o legatura de impamantare cu campul energetic al Pamantului. Acest circuit este important mai ales pentru ca avem nevoie sa ne adaptam la schimbarea campului electromagnetic al Pamantului. Daca nu suntem impamantati si acordati cu energiile planetare, aceasta schimbare sporeste stresul si negativitatea. Folosind energiile sustinatoare ale Turmalinei Negre, putem merge alaturi de aceste schimbari subtile la nivel planetar.

Turmalina Neagra este una dintre principalele pietre pentru timpurile noastre. Aceasta are abilitatea de a transmuta si purifica energiile negative, transformandu-le in energii folositoare. Aceasta este o proprietate importanta in mod special pentru cei care si-au dezvoltat abilitatile parapsihice si emaptice – Turmalina Neagra actionand pentru a proteja campul energetic de atasamente, entitati si energii negative.

In plan spiritual, Turmalina Neagra asigura o cale de impamantare a Luminii in planul Pamantului, respectiv cel fizic.

In plan emotional, acest aliat ne ajuta sa ne desprindem de comportamentele obsesive si compulsive, dar si sa scapam de griji si anxietate.

In plan fizic, Turmalina Neagra curata corpul de toxine si sustine eliminarea metalelor grele din organism.

Recenzii

Nicio recenzie inca.

Adauga prima recenzie pentru "Colier fir invizibil piatra turmalina neagra"
Back to top