Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Colier din argint 7 chakre

380.00 lei

Colier din argint cu 7 chakre

Dimensiune colier: 38cm
Dimensiune cele 7 chakre: 10.5cm

În sanscrită, cuvântul „chakra” înseamnă „disc” sau „roată” și se referă la centrii energetici din corpul omenesc. Aceste discuri de energie care se rotesc corespund anumitor fascicule nervoase și organe majore. Pentru a funcționa bine, chakrele trebuie să rămână deschise sau echilibrate. Dacă sunt blocate, este posibil să aveți simptome fizice sau emoționale legate de o anumită chakră.

Există 7 chakre principale aflate de-a lungul coloanei vertebrale. Fiecare dintre acestea are un număr corespunzător, un nume, o culoare, o zonă specifică a coloanei vertebrale, de la sacrum până la coroana capului și un impact asupra sănătății.

Sistemul chakrelor se referă la centrii energetici pe care îi avem în corpul nostru. Există șapte chakre majore, fiecare situată într-o locație specifică de-a lungul coloanei vertebrale. Motivul pentru care chakrele au culori este că fiecare culoare este asociată cu o frecvență unică de energie. Când chakrele funcționează corect, energia curge liber, iar culoarea corespunzătoare este vibrantă și clară. Cu toate acestea, atunci când există un blocaj sau un dezechilibru într-o chakră, energia este perturbată, iar culoarea corespunzătoare poate părea estompată.

5 în stoc

Cantitate
Share pe

Descriere

Material: argint 925
Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
Cutie de cadou inclusa.

Recenzii

Nicio recenzie inca.

Adauga prima recenzie pentru "Colier din argint 7 chakre"
Back to top