Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Colier cu pietre de Spinel negru si Jad verde

280.00 lei

Colier cu pietre lucrat handmade din argint placat cu aur, cristal natural de spinel negru si cristal natural de jad verde.
Lungime colier: 37cm
Dimensiune cristal jad: 15mm

2 în stoc

Cantitate
Share pe

Descriere

Colier cu pietre de spinel negru si jad verde creat manual in atelierul Beatrix Color.

Spinelul este un cristal frumos legat de reînnoirea energiei, susţinerea în circumstanţe dificile şi de reîntinerire. Deschide chakrele şi facilitează ascensiunea kundalini de-a lungul coloanei vertebrale. Diferitele culori ale spinelului se raportează la tot spectrul chakrelor. Pe plan psihologic, dezvoltă aspectele pozitive ale personalităţii. Facilitează reuşitele şi acceptarea succesului cu modestie.

Spinelul negru ajunge la esenţa problemelor materiale şi conferă vigoarea necesară pentru a continua. Culoare protectoare, ancorează energia pentru a echilibra ascensiunea kundalini.

Jadul este un simbol al serenitatii si puritatii, foarte apreciat de secole intregi. Este o piatra asociata cu chakra inimii, care intensifica sentimentele de iubire, de liniste interioara si de pace. Este totodata si o piatra protectoare, care aduce armonie prin indepartarea energiilor negative.
JADUL VERDE este cea mai raspandita varietate de Jad. Este un bun calmant al sistemului nervos, care canalizeaza presiunea in mod constructiv.

Material: argint 925 placat cu aur, perle de cultura, jad verde inchis.
Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
Cutie de cadou inclusa

Recenzii

Nicio recenzie inca.

Adauga prima recenzie pentru "Colier cu pietre de Spinel negru si Jad verde"
Back to top