Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Shop

Colier argint si pandantiv Luna Fermecata

150.00 lei

Colier din argint 925 cu lantisor lung si pandantiv cu luna, creat handmade in atelierele Beatrix Color. 

Un lănțișor de argint lung cu un design deosebi care te va încânta de la prima purtare. Pandantivul cu luna poate fi un puternic talisman, argintul si luna intruchipand retragerea in sine pentru reflectie interioara. Combinatia puternica – colier argint si pandantiv luna – a acestei bijuterii, te ajuta la introspectie in momentele in care ai nevoie de vindecare interioara.

Lant: aprox 45 cm 

Pandant: 22cm 

1 în stoc

Cantitate
Share pe

Descriere

  Acest colier din argint cu pandantiv luna Fermecata face parte din colectia ‘Feminitate” o colectie creata cu intentia de vindecare. Este o re-aducere aminte a inzestrarilor noastre magice cu care putem crea frumosul pe acest Pamant. Luna, astru al noptilor, evoca in plan metaforic frumusetea, dar si lumina in imensitatea intunecimii. Luna este simbolul cunoasterii teoretice, conceptuale, rationale. Argintul numit si “ metalul luminii lunii” este unul din cele trei metale primordial, metalul Mamei Divine, al Lunii, al noptii, al secretelor, al energiei feminine si al fortei vitale. Colierul Luna Fermecata imbina cele doua elemente argint si luna, intr-o bijuterie superba si puternica energetic.

   De ce sa porti argint si bijuterii din argint

   Argintul purtat de femei echilibreaza dereglarile hormonale. Este totodata un perfect agent antibacterian si antiviral, sustinand sistemul imunitar sa lupte cu infectiile. Argintul poate fi purtat in orice fel de bijuterie – cercei din argint, coliere din argint, bratari din argint, inele din argint sau doar pandantive din argint. Daca simti ca ai pierdut misterul din viata ta, in rutina de zi cu zi, purtand bijuterii din argint vei avea in acest metal un sustinator pentru redescoperirea entuziasmului pentru necunoscut.
 • Material: argint 
 • Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
 • Saculet de cadou inclus 
Back to top