Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Shop

Colier din argint 7 chakre 380.00 lei

Colier Ametist Auriu

180.00 lei

Colier ametist lucrat din argint placat cu aur.

Colierul din ametist și argint placat cu aur este un cadou ideal pentru o femeie specială din viața ta. Fie că este vorba de mama, sora, prietena cea mai bună sau chiar de tine, această bijuterie va fi apreciată cu siguranță pentru frumusețea și rafinamentul său.

Dimensiune colier: 45cm

1 în stoc

Cantitate
Share pe

Descriere

Colier din ametist și argint placat cu aur creat in atelierul Beatrix Color.
Colierul de lungime medie este impodobit cu un cristal de ametist dreptunghiular montat intr-o baza fina aurie. Este un accesoriu elegant care să îți va completa ținuta cu un plus de rafinament.
Alege colierul nostru din ametist și argint placat cu aur, o piesă unică ce te va cuceri prin frumusețea sa simplă și atemporală.

Un pandantiv de ametist de o frumusețe regală

Piatra centrală a colierului este un ametist natural, un cristal apreciat încă din antichitate pentru nuanțele sale bogate de violet. Fiecare ametist este unic, cu o combinație fascinantă de culori și incluziuni care îl fac o piesă cu adevărat specială.

Colier din argint placat cu aur pentru o strălucire fina

Colierul este realizat din argint placat cu aur, un metal nobil care oferă o strălucire caldă și durabilă. Lanțul fin completează perfect pandantivul din ametist, creând un ansamblu armonios și elegant.

De ce sa porti un colier cu ametist?

Ametistul este cristalul lunii februarie.
Se crede că ametistul are diverse proprietăți de vindecare mentală. Una dintre cele mai notabile este capacitatea sa de a echilibra schimbările de dispoziție. Se crede că ametistul are un efect calmant asupra minții și poate ajuta la calmarea anxietății, a stresului și a iritabilității. Se crede, de asemenea, că promovează stabilitatea și echilibrul emoțional, ajutând la reglarea schimbărilor de dispoziție și a păcii interioare.

Ametistul poate fi folosit și pentru a controla gândurile negative. Se crede că această piatră are un efect protector asupra minții, ajutând la îndepărtarea energiilor și gândurilor negative. Acest lucru poate fi deosebit de util pentru persoanele care se luptă cu anxietatea sau depresia, deoarece ametistul poate ajuta la furnizarea unui sentiment de calm și stabilitate în momentele dificile. Unii oameni meditează, de asemenea, cu ametist, folosind energia sa calmantă pentru a ajuta la liniștirea minții și a promova pacea interioară.

Ce vei primi:

  • Pandantiv din ametist natural violet, un cristal foarte frumos
  • Colier din argint placat cu aur pentru o strălucire aurie delicata
  • Un design atemporal și elegant
  • Un cadou perfect pentru o persoană specială
  • Livrare rapidă și sigură
Recenzii

Nicio recenzie inca.

Adauga prima recenzie pentru "Colier Ametist Auriu"
Back to top