Civilizatiile Terrei


 
 
Planeta aceasta este o fiinţă vie şi ea este adăpost pentru patru civilizaţii care se află situate astfel:
          – pe suprafaţa ei şi care suntem noi, civilizaţia terestră, cei care provocăm cel mai mult rău şi suntem cei mai neascultători;
          – civilizaţia din interiorul scoarţei numită Siharta;
          – civilizaţia din interiorul Pământului numită Agartha; 
          – civilizaţia din interiorul oceanului planetar. 
Suportul de viaţă pentru toate cele patru civilizaţii este reprezentat de celelalte trei regnuri: mineral, vegetal, animal şi care sunt comune, precum şi de atmosfera terestră. Întreaga viaţă planetară se derulează conform Legilor Universale şi a sublegilor specifice planetei noastre Terra. Fără acestea, niciuna din cele patru lumi nu poate trăi şi nu îşi poate derula activitatea şi evoluţia sa.

          Celelalte lumi sunt mai dezvoltate decât a noastră, dar ei nu au voie să intervină direct în evoluţia noastră şi respectă acest lucru cu sfinţenie. Undeva în viitor barierele dintre aceste lumi se vor ridica, atunci când noi vom fi mai conştienţi de faptul că ei sunt fraţii noştri mai mari şi nu sunt duşmanii noştri şi vom fi dispuşi să primim ajutorul lor dezinteresat.

Este adevărat că Dumnezeu i-a dat omului în stăpânire Pământul, dar nu i-a dat voie să-l distrugă şi nici să-şi facă de cap cum vrea. Un stăpân adevărat se poartă cu responsabilitate faţă de averea care îi este încredinţată, pe care o păzeşte şi o sporeşte în bogăţie şi frumuseţe, ceea ce noi planetarii trebuie să recunoaştem că nu prea am făcut. Acum a venit scadenţa când trebuie să dăm socoteală de cele bune şi cele rele pe care le-am făcut, ca indivizi, ca naţiuni şi ca întreagă umanitate.
Strădania oamenilor de a împiedica declanşarea pedepselor, întotdeauna  a fost apreciată de Divinitate, care în toate situaţiile în care a apărut o schimbare majoră în bine a atitudinii, a intervenit pentru a bloca declanşarea fenomenelor devastatoare, a înlătura efectele negative şi a susţine cu energiile Sale înalte, revenirea la normalitatea care trebuia să fie. Se ştie foarte bine că omul face un pas, iar Dumnezeu în marea Sa bunătate face zece. În toate exemplele existente de-a lungul istoriei a fost foarte importantă această atitudine a oamenilor faţă de Divinitate, luarea în serios a avertismentului şi schimbarea modului de a gândi, de a vorbi şi de a  făptui a fiecărui individ în parte dar şi a grupului social respectiv în ansamblu. 
          Dezastrele mai funcţionează şi ca o supapă de siguranţă prin care planeta se apără de acei indivizi iresponsabili care ,,îi stau in cârcă” şi care au ajuns să nu mai respecte nimic, nici Divinitate, nici Legile şi nici Legile Naturii, căci planeta este un corp viu, chiar dacă nu toată lumea o percepe ca atare. 
Sa ne respectam planeta pe care locuim, sa gandim pozitiv si sa trimitem ganduri bune si iubire peste tot pe unde trecem pentru ca acesta se va introarce la noi negresit. 
 
Namaste ! Beatrice 
Sursa : De vorbă cu ,,Îngereii” păzitori

Lasa mesajul tau aici