Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Cercei minimalisti cu labradorit

120.00 lei

Cercei triunghi din alama creati handmade in atelierul BeatrixColor.

Material: alama, labradorit
Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
Saculet inclus

2 în stoc

Cantitate
Share pe

Descriere

Labradoritul creeaza un camp de forta in intreaga aura, protejand si intarind energiile interioare si tinand la distanta vampirii energetici. Este o piatra care poate fi folosita pentru a ne asigura ca toate fortele elementare sunt imputernicite si in proportii corecte cu propriul sistem energetic. Labradoritul este un ajutor perfect pentru invocarea energiilor naturale. Energia Labradoritului strapungem valurile Vidului, unde toate cunostintele si posibilitatile sunt pastrate. Vidul este locul tuturor posibilitatilor si este sursa intregii creatii. Labradoritul sustine lucratorul in Lumina sa acceseze acest loc si potential si ii permite acestuia sa creeze aici absolut tot ce reprezinta binele suprem pentru toate fiintele.

In plan spiritual, Labradoritul ne sustine sa facem switch-ul intre realitati si sa accesam taramurile nevazute. Imbunatateste abilitatile psihice si parapsihice si sporeste capacitatile celui de-al treilea ochi de vizualizare si perceptie.

In plan emotional, Labradoritul ne ajuta sa descoperim tiparele de credinta si convingerile constiente sau inconstiente, cele care genereaza stari emotionale neplacute. In acest fel putem vedea exact cauza tuturor acestor stari emotionale neplacute si influentele lor asupra Sinelui.

Recenzii

Nicio recenzie inca.

Adauga prima recenzie pentru "Cercei minimalisti cu labradorit"
Back to top