Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Shop

(O recenzie client)

Cercei luna si soare din cupru

60.00 lei

Cercei luna si soare din cupru si tija din argint, lucrati manual in atelierul BeatrixColor.

Soarele si Luna reprezinta impreuna polaritatea. Soarele simbolizeaza fermitatea, puterea si rezintenta, in timp ce Luna reprezinta calm, frumusete si hrana. Soarele si Luna impreuna, simbolizeaza foarte bine polaritatea dintre energiile masculine si cele feminine.

Material: cupru, tija argint
Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
Saculet inclus

Atentie ! Daca aveti psoriazis sau diferite tipuri de dermatita, nu recomand purtarea cuprului, deoarece acesta boala poata arata un exces de cupru in organism – pentru mai multe detalii va recomand cartea Videcarea Ficatului – Anthony Williams, daca nu gasiti cartea astept un email comenzi@beatrixcolor.ro sa va dau mai multe detalii.

7 în stoc

Cantitate
Share pe

Descriere

Cercei luna si soare din cupru cu prindere cu tija din argint este o bijuterie creata manual in atelierul BeatrixColor. Acesti cercei reprezintă o alegere excelentă pentru cei care doresc să își exprime individualitatea și să atragă privirile cu un design unic. Cercul care reprezintă soarele este realizat din cupru lucrat manual, cu o textură frumoasă și un aspect rafinat. Semiluna are aceeasi textura ca soarele si reprezintă o faza de lună în creștere.

Cuprul are proprietăți energetice benefice pentru corpul uman. Atunci când este purtat ca bijuterie, cuprul poate ajuta la prevenirea sau tratarea unor probleme de sănătate. Aceste proprietăți includ îmbunătățirea circulației sângelui, reducerea inflamației, întărirea sistemului imunitar și îmbunătățirea calității somnului. Cuprul are, de asemenea, proprietăți anti-microbiene și poate ajuta la prevenirea rănilor sau infecțiilor.

În plus, cuprul este un metal durabil și rezistent, ceea ce face ca bijuteriile din cupru să dureze mult timp. Acesti cercei luna si soare din cupru sunt ușori și confortabili de purtat, ceea ce îi face o alegere excelentă pentru cele care caută o bijuterie zilnică.

De ce sa porti cercei cu luna si soare sau bijuterii cu aceste simboluri?

Atunci când se poartă această pereche de cercei, purtătorul poate simți puterea și energia Soarelui și a Lunii. Soarele reprezintă energia masculină, puterea și forța, în timp ce Luna reprezintă energia feminină, intuiția și sensibilitatea.
Soarele și luna sunt două simboluri puternice în multe culturi și religii din întreaga lume. Acestea sunt considerate adesea ca fiind reprezentative ale polarității opuse, cum ar fi masculinul și femininul sau activul și pasivul. Bijuteriile care prezintă simbolurile soarelui și ale lunii pot fi purtate pentru a atrage energia și caracteristicile asociate acestor simboluri. De exemplu, o persoană poate purta o bijuterie cu simbolul soarelui pentru a atrage energia masculină, pentru a spori puterea interioară sau pentru a atrage succesul și prosperitatea. O bijuterie cu simbolul lunii poate fi purtată pentru a atrage energie feminină, pentru a spori intuiția sau pentru a îmbunătăți conexiunea spirituală.
Afla mai multe despre beneficiile purtarii bijuteriilor de cupru in articolul de aici.

1 review for Cercei luna si soare din cupru
  1. Beatrice Crancu

    Ioana

Add a review
Back to top