Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Cercei lapis lazulis si aur filat

190.00 lei

Cercei din aur filat, fir cu cristale naturale de lapis lazulis.

Lapis Lazuli armonizeaza planul fizic cu cel emotional, cu cel mental si cu cel spiritual. Dezechilibrele dintre aceste niveluri pot duce la depresie si incapacitatea de a ne gasi menirea pe acest Pamant. Atunci cand cele patru planuri sunt in echilibru, armonia rezultata faciliteaza cunoasterea de Sine profunda.

In plan emotional, Lapis Lazuli ne sustine sa ducem nivelul de constiinta deasupra celui lumesc, identificand astfel obiceiurile si tiparele care ne blocheaza de la a progresa din punct de vedere spiritual. Amplifica iubirea si prietenia in cadrul relatiilor de orice fel, inlesnind exprimarea emotiilor si a sentimentelor. Lapis Lazuli dizolva emotiile negative precum inclinatia catre martirizare, cruzimea si suferinta. Folosit sub forma de elixir, dizolva vechile lanturi emotionale.

In plan psihologic, ne incurajeaza sa ne asumam responsabilitatea si controlul asupra propriei vieti. Scoate la Lumina adevarul interior si permite exprimarea fara a face compromisuri si fara a ascunde nimic. In cazul in care apar afectiuni la nivelul gatului sau in domeniul comunicarii din cauza maniei reprimate, Lapis Lazuli elimina toate aceste probleme. Aceasta piatra ofera personalitatii, pe termen lung, calitati precum onestitatea, compasiunea si verticalitatea.

Cantitate
Share pe

Descriere

Material: cristale naturale de lapis lazulis, accesorii aur filat
Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
Cutie de cadou inclus

Recenzii

Nicio recenzie inca.

Adauga prima recenzie pentru "Cercei lapis lazulis si aur filat"
Back to top