Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Cercei labradorit din argint

350.00 lei

Cercei din argint cu cristale naturale de labradorit.

Labradoritul este o piatra magica si trezeste constiinta puterilor magice innascute in toti cei care intra in contact cu el sau il poarta . Expresia „puteri magice” se refera la abilitatile mentale si intuitive care includ clarvederea, telepatia, calatoriile astrale, profetia, accesul la arhivele Akhasice, amintirea vietilor anterioare, comunicarea cu ghizii spirituali si spiritele si „controlul coincidentelor”, insa nu se rezuma doar la acestea.

„Controlul coincidentelor” este practica de imbunatatire a puterii de observare a sincronicitatilor din propria viata. Labradoritul este o piatra special creata pentru a trezi si spori aceste abilitati. Este o piatra interdimensionala, o piatra care emana o energie care ne ajuta sa strapungem constient valurile dintre lumea noastra si celelalte planuri ale constiintei interioare. Labradoritul este si o piatra a aventurii, oferindu-ne sansa sa ne imbarcam intr-o multitudine de calatorii de descoperire de sine.

Se spune ca un tiran vrea sa detina controlul si sa aiba putere asupra tuturor iar un magician adevarat isi doreste sa detina controlul si sa aiba putere doar asupra sa. Purtand sau lucrand cu Labradoritul, ne putem deconecta de la orice dorinta de a-i controla pe ceilalti, pe masura ce intelegem ca stapanirea de sine duce catre adevarata implinire.

1 în stoc

Cantitate
Share pe

Descriere

Material: argint 925 , cristal labradorit
Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
Saculet de cadou inclus

Recenzii

Nicio recenzie inca.

Adauga prima recenzie pentru "Cercei labradorit din argint"
Back to top