Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Cercei inimioara cu perla

120.00 lei

Cercei inimioara din alama, tija din spate argint si perle de cultura alba. Model handmade original lucrat in atelierul Beatrix Color. Perlele in combinatie cu inimioara din alama, au dat nastere unor cercei rafinati care subliniaza în mod delicat feminitatea și eleganța celei care-i poarta.
Dimensiune inimioara: 1.2cm

5 în stoc

Cantitate
Share pe

Descriere

Cercei cu inimioara si perla naturala, delicati si feminini, ssunt discreti si au un farmec special. Fie ca alegi acest model sau altul din categoria de cercei cu perle, vei fi incantata de bijuteriile BeatrixColor!
Poarta acesti cercei cu inimioara si perla, ca element al unei imagini stilate.

Simbolistica perlelor

Simbolistica perlelor a variat de-a lungul timpului. Potrivit multor miturilor, perlele sunt simbol al înțelepciunii dobândite prin experiență.
Perlele sunt unice printre pietre prețioase deoarece sunt singurle care se dezvoltă sub apă și nu pe pământ. O perlă se formeaza din efortul constant pe care o stridie il depune pentru a schimba ceva dureros într-un rezultat frumos.
In plan simbolistic perelele sunt asociate cu ințelepciunea si puterea. Perlele ne învață să folosim durerea inevitabilă pentru a obține o perspectivă unica asupra vietii și a crea frumusețe din orice. Perlele sunt si au fost din vechime un simbol al iubirii și al afecțiunii. Ca și alte pietre și cristale naturale, perlele conțin energie și abilități puternice. De aceea unii cred că perlele au puterea de a vindeca trupul, mintea și sufletul.
De asemenea, perlele ne învață să fim rezistenți și curajoși. Perlele ne invită într-o călătorie de auto-vindecare pentru a ne vindeca sufletul și a transforma suferinta în ceva bun. Exista credita ca Perlele transforma energia negativa in energie pozitiva, avant un rol puternic protector impotriva pericolelor. Ofera protectie deosebita copiilor, mamelor si familiei.

  • Material: alama, argint, inchizatori otel
  • Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
  • Cutie/Saculet de cadou inclusa
Back to top