Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Shop

Cercei frunze lungi din argint

70.00 lei

Cercei frunze lungi din argint.
Cerceii frunze lungi din argint, realizați manual, excelează prin simplitatea lor elegantă. Forma delicată a frunzelor și finisajul ușor patinat conferă acestor cercei un farmec autentic care adaugă o notă subtilă de eleganță ținutelor tale.

Dimensiune frunza: 2.5cm

2 în stoc

Cantitate
Share pe

Descriere

Cerceii frunze lungi din argint – Măiestrie și simplitate
Achiziționarea acestor cercei frunze lungi din argint, creați cu migală manuală, aduce cu sine o serie de avantaje atât din perspectiva estetică, cât și din cea terapeutică. Acești cercei, cu sistemul de prindere cu filet, emană o autenticitate și o simplitate care îi fac cu atât mai valoroși.
Cerceii frunze lungi din argint, realizați manual, excelează prin simplitatea lor elegantă. Forma delicată a frunzelor și finisajul ușor patinat conferă acestor cercei un farmec autentic care adaugă o notă subtilă de eleganță ținutelor tale.

Beneficii terapeutice ale argintului: cercei frunze lungi din argint

Argintul – puritate și claritate: Argintul, chiar și în forma sa ușor patinată, rămâne un simbol al purității și clarității. Purtarea acestor cercei poate contribui la păstrarea minții tale limpezi și la echilibrarea energiei vitale din corp.
Beneficii terapeutice ale argintului: De-a lungul timpului, argintul a fost apreciat în medicina alternativă pentru efectele sale terapeutice potențiale. Se crede că argintul poate contribui la echilibrarea energetică a corpului și poate spori sistemul imunitar. De asemenea, se spune că ajută la vindecarea rănilor mai rapid.
Conexiune cu natura: Forma cerceilor subliniază conexiunea cu natura și frumusețea sa. Acești cercei te pot ajuta să te simți mai aproape de mediul înconjurător și să reînnoiești legătura cu natura în mijlocul agitației vieții de zi cu zi.

Indiferent dacă îi păstrezi pentru tine sau să îi oferi cuiva drag, cerceii frunze lungi din argint pot fi un cadou cu adevărat special. Ei pot exprima afecțiune și apreciere într-un mod autentic și pot constitui un dar memorabil.
Datorită designului lor simplu și autentic, acești cercei se potrivesc cu ușurință la orice ocazie. Acești cercei adaugă o notă de autenticitate și eleganță subtilă în viața ta, te ajută să te conectezi cu natura și îți pot oferi potențiale beneficii terapeutice. Nu ezita să îți răsfeți simțurile cu această bijuterie remarcabilă din argint, creată cu grijă și pasiune manuală.

Material: argint 925
Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
Cutie de cadou inclus

Recenzii

Nicio recenzie inca.

Adauga prima recenzie pentru "Cercei frunze lungi din argint"
Back to top