Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Shop

Cercei din acvamarin

45.00 lei

<p>Cercei din acvamarin cu baza de argint. Creati manual in atelierele Beatrix Color.</p>
Acvamarinul protejeaza impotriva energiilor negative de orice fel, mai ales cele care vin prin forta cuvantului (injuraturi, blsteme, acuze, vorbe rele, etc)
Piatra asociata ARHANGHELULUI RAGUEL – ingerul bunelor relatii, ne ajuta sa avem relatii bune cu lumea.

1 în stoc

Cantitate
Share pe

Descriere

Cercei din acavamarin creati manual in atelierul Beatrix Color.

Descoperă farmecul acestor cercei din acvamarin care te vor cuceri instantaneu. Acești cercei excepționali sunt confecționați din acvamarin blue deschis, îmbinându-și strălucirea unică cu o delicatețe rafinată. Acvamarinul, emană o energie calmantă și purificatoare, conferind cerceilor o aură de mister și splendoare. Cu nuanțele sale delicate, acești cercei din acavamarin captează lumina într-un mod spectaculos, împrăștiind scântei sclipitoare și strălucire subtilă.
Cu un design minimalist și subtil, cerceii își păstrează forma naturală a cristalului, evidențiind frumusețea și autenticitatea pietrei prețioase. În plus, surubul usor și tija din argint asigură o fixare sigură și confortabilă, permițându-ți să te bucuri de acești cercei prețioși în fiecare zi.
Acesti cercei din acvamarin nu doar că adaugă un farmec aparte, dar susține echilibrul emoțional, comunicarea clară, vindecarea emoțională si stimularea intuiției. Alege să îți încarci viața cu aceste efecte terapeutice benefice purtând o bijuterie cu acvamarin. Bucură-te de toate beneficiile aduse de acest cristal prețios, purtand acesti cercei din acvamarin.

Efecte terapeutice: cercei din acvamarin

Acvamarinul este mai mult decât o bijuterie frumoasă – are și o serie de efecte terapeutice benefice atunci când este purtat în formă de bijuterie. Acest cristal prețios este cunoscut pentru proprietățile sale vindecătoare și armonizante, aducând echilibru și pace interioară. Iată câteva dintre efectele terapeutice ale purtării acvamarinului:

  • Calmarea emoțională: Poarta aceasti cercei din acavamarin pentru a calma emoțiile și a reduce anxietatea și stresul. Prin intermediul energiei sale blânde și relaxante, acest cristal ajută la eliberarea tensiunii și la inducerea unei stări de liniște și calm interior.
  • Comunicare clară și expresie: Acvamarinul este asociat cu chakra gâtului și este considerat un cristal al comunicării clare și expresiei autentice. Purtarea acestui cristal poate sprijini capacitatea ta de a comunica cu încredere și de a-ți exprima gândurile și sentimentele într-un mod coerent și sincer.
  • Vindecarea emoțională: Acvamarinul are o energie blândă și vindecătoare, care ajută la eliberarea traumelor emoționale și la vindecarea rănilor interioare. Acest cristal te poate sprijini în procesul de vindecare a durerilor emoționale și de eliberare a blocajelor emoționale din trecut, permițându-ți să avansezi în viață cu mai multă ușurință și echilibru.
  • Stimularea intuiției: Acvamarinul este adesea asociat cu deschiderea și amplificarea capacităților intuitive. Purtarea acestor cercei din acvamarin poate spori conexiunea cu intuiția și cu vocea interioară, permițându-ți să iei decizii mai înțelepte și să te conectezi mai profund cu propria înțelepciune interioară.
  • Protecție energetică: Acvamarinul este cunoscut pentru abilitatea sa de a proteja împotriva energiilor negative și de a purifica câmpul energetic. Poarta acesti cercei din acvamarin ca un scut energetic, menținându-te într-o stare de echilibru și armonie și respingând influențele negative.

Material: acvamarin, argint
Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
Saculet de cadou inclus

Back to top