Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Shop

Cercei aurii cu perle si aur filat

350.00 lei

Cercei din perle de cultura si accesorii de aur filat.

Dimensiune perla: 14-15mm

Material: aur filat, cristale natural de opal de foc pretios
Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
Saculet inclus

5 în stoc

Cantitate
Share pe

Descriere

Aur filat: un metal prețios, durabil și versatil
Aurul este un metal prețios care a fost apreciat de secole pentru frumusețea și valoarea sa. Aurul filat este un aliaj de aur care este realizat prin întinderea unui fir de aur foarte subțire. Acest proces conferă aurului o rezistență și o flexibilitate sporită, făcându-l mai durabil decât aurul masiv.
Aurul filat este un material versatil, care poate fi folosit pentru a crea o varietate de bijuterii, inclusiv coliere, brățări, inele și cercei. Un colier din aur filat este o bijuterie elegantă și sofisticată, care poate fi purtat atât în ocazii speciale, cât și în viața de zi cu zi.

Perla de cultură: o bijuterie naturală, frumoasă și plină de beneficii
Perlele de cultură sunt bijuterii naturale care sunt create de stridii sau moluște de apă dulce. Acestea sunt cultivate prin introducerea unui nucleu străin în interiorul moluștei, care va fi înconjurat de un strat de perlă.
Perlele de cultură sunt disponibile într-o varietate de forme, dimensiuni și culori. Ele sunt o bijuterie frumoasă și elegantă, care poate fi purtată în orice ocazie.
În plus față de frumusețea lor, perlele de cultură sunt, de asemenea, cunoscute pentru beneficiile lor pentru sănătate. Ele sunt bogate în aminoacizi și minerale, care pot ajuta la îmbunătățirea sănătății pielii, părului și unghiilor.

Recenzii

Nicio recenzie inca.

Adauga prima recenzie pentru "Cercei aurii cu perle si aur filat"
Back to top