Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Cercei aur cu bilute minimal

360.00 lei

Cercei aur cu bilute design minimal, creati manual in atelierul Beatrix Color.

Simpli, delicati si pot fi purtati la orice outfit.

Diametru : 3mm

Greutate: 0.16g

3 în stoc

Cantitate
Share pe

Descriere

Cercei aur cu bilute design minimal, creati manual in atelierul Beatrix Color. Acesti cercei cu biluțe din aur sunt o bijuterie simpla, delicata care iți aduce nu doar o notă de eleganță, ci și beneficii pentru sănătate. Aurul a fost folosit de-a lungul istoriei pentru proprietățile sale terapeutice și energetice. Chiar și în Egiptul Antic, aurul era folosit pentru a trata afecțiuni ale pielii și ale ochilor. Astăzi, cercetările științifice au arătat că aurul are proprietăți antiinflamatorii și antioxidante. Aurul poate ajuta la reducerea inflamației și întărirea sistemului imunitar.

Efecte terapeutice cercei din aur cu bilute

Purtarea unei perechi de cercei din aur sunt o alegere excelentă pentru persoanele care sunt sensibile. Aurul ajuta la reducerea tensiunii arteriale și la îmbunătățirea circulației sanguine, avand un efect pozitiv asupra stării generale de sănătate.
Pe lângă beneficiile terapeutice, aurul este și un material de calitate superioară pentru bijuterii. Aurul este un metal foarte maleabil, ceea ce înseamnă că bijuteriile din aur pot fi foarte fine și delicate. În plus, aurul este un material durabil și rezistent la coroziune, ceea ce înseamnă că o pereche de cercei din aur va rezista foarte mult timp și va arăta mereu ca nouă.

Cerceii cu biluțe din aur sunt foarte simpli și delicati, ceea ce înseamnă că se potrivesc cu multe ținute și stiluri. De asemenea, surubul de aur care îi ține în urechi face ca acești cercei să fie foarte siguri și confortabili. Achiziționarea acestor cercei poate fi o investiție într-o bijuterie de calitate superioară și în sănătatea ta. Aurul este un material prețios iar o pereche de cercei din aur poate fi o amintire prețioasă care va dura mulți ani. Datorita proprietăților terapeutice ale aurului, acești cercei ar putea să te ajute să te simți mai bine și să ai o stare generală de sănătate mai bună.

  • Material:  aur 585, inchidere surub aur
  • Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
  • Cutie de cadou inclusa
Back to top