BrING..jOY

* Echilibratorii *
Cercelusi din cuart de stanca, cupru + piele, aduc ganduri pozitive, clarviziune, protectie, deschide accesul catre alte dimensiuni spirituale, 20 lei.

* Celest Crystal *
Cristal de stanca sau cuart transparent confera un somn linistit, vindeca si purifica, aduce armonie in suflet, bun pentru meditatie si rugaciune, cupru+ piele + cuart transparent, 30 lei.

* Frunze de toamna *
Din copacul vietii au cazut frunze in plina toamna si pentru ca vor sa ramana vesnic pe pamant, se transformara in cercei, cupru + frunze plastic eco, 15 lei.
* Amplificator de energie *

Manunchi de cristale de cuart protejeaza in din toate cele 4 directii cardinale,bun ghid spiritual, calmeaza, relaxeaza, aduce inspiratie, echilibru emotional, rabdare, mareste creativitatea, studiul, 30 lei.

 * Norocosii *
 Daca ii porti noroc o sa ai,10 lei.

* Citrin vesel *
Cristal Citrin protejeaza impotriva tuturor energiilor de joasa frecventa, amplifica optimismul, concentrarea, vointa, incredere,energia mentala si fizica, claritatea mintii, capacitatea de decizie, placerea de a trai,stimuleaza noile proiecte si inceputurile,reduce si scade anxietatea, fricile, oboseala, cupru+piele+citrin,30 ron.
* Rosu si Negru *
 Inimioara rosie pe frunza neagra, piele + cupru, 10 lei. 
* COPACUL Vietii *
Din cupru sa protejeze aura si sa creeze un spatiu de iubire imprejur, 10 lei.
* 4 Culori *

                         Cercelusi la care se cere tinuta vesela, confectionati din cupru + fire plastic eco, 10 lei.
         


Lasa mesajul tau aici