Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

IMG 3691 scaled
Bratara topaz 80.00 lei

Bratara ochi de tigru

30.00 lei

Bratara cu 3 bilute de ochi de tigru si snur reglabil.

Material: ochi de tigru, snur negru
Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
Saculet inclus

45 în stoc

Cantitate
Share pe

Descriere

Ochiul de Tigru sustine vitalitatea fizica si energia, facilitand respiratia celulara si metabolismul. Energia Ochiului de Tigru ne ajuta sa mentinem un echilibru intre extreme. Acestea pot fi extremele dintre propria parte Luminata si cea intunecata, umanitate si Spirit sau extremele emotionale precum fericirea si amaraciunea.

Ochiul de Tigru ne impinge afara din lumea dualitatilor – corect sau gresit, bine sau rau, Lumina sau intuneric – catre taramul unde toate polaritatile sunt expresii ale aceleiasi Surse. Ochiul de Tigru ne permite sa facem alegeri bazandu-ne pe discernamant, fara sa judecam, in totala concordanta cu ghidarea superioara.

In plan spiritual, Ochiul de Tigru ne invata cum sa echilibram polaritatile si sa vedem unitatea din spatele aparentelor opozitii.

In plan emotional, Ochiul de Tigru ii ajuta pe oamenii extremelor sa isi gaseasca echilibrul in viata emotionala. Ajuta la crearea armoniei intre oamenii cu puncte de vedere diferite, diferite credinte religioase sau diferite abordari ale vietii. Este un excelent aliat care aduce armonie in familie si in orice fel de relatie. Echilibreaza energiile yin si yang si regenereaza corpul emotional. Alunga depresia si ridica moralul.

In plan mental, Ochiul de Tigru integreaza emisferele cerebrale si amplifica perceptia practica. Contribuie la adunarea informatiilor haotice pentru obtinerea unei imagini de ansamblu coerente. Este util pentru rezolvarea dilemelor si conflictelor interioare, indeosebi a celor nascute din orgoliu si incapatanare. Ochiul de Tigru este cu deosebire util in vindecarea dezechilibrelor mentale si a tulburarilor de personalitate.

Recenzii

Nicio recenzie inca.

Adauga prima recenzie pentru "Bratara ochi de tigru"
Back to top