Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Bratara Sarutul din argint

80.00 lei

Bratara din argint cu simbolul “Sarutul” lui Constantin Brancusi.

Succesion Constantin Brancusi © ADAGP, Paris / VISARTA, București, 2024 

Dimensiuni pandantiv: grosime 0.7 mm, lățime 10 mm, înălțime 13 mm;

Produsele sunt autorizate de catre Visarta si indeplinesc toate conditiile necesare in vederea dreptului de autor.

Aceasta bratara nu este doar un bijuterie, ci și o declarație a gustului tău rafinat și a aprecierii pentru arta și estetica subtile.

5 în stoc

Cantitate
Share pe

Descriere

Bratara Sarutul din argint realizata in atelierul BeatrixColor. Bratara din snur cu pandantiv în forma sculpturii “Sărutul” lui Brâncuși este mult mai mult decât un simplu accesoriu. Este o piesă de artă purtată la mana, o manifestare a frumuseții și simbolismului. Aceasta bratara nu este doar un bijuterie, ci și o declarație a gustului tău rafinat și a aprecierii pentru arta și estetica subtile.

Simbolistica bratara Sarutul din argint a lui Brancusi

Forma pandantivului este o replică atent detaliată a celebrei sculpturi “Sărutul” a lui Constantin Brâncuși. Această sculptură iconică a fost creată pentru a reprezenta iubirea în cea mai pură și simplă formă a sa. Fiecare linie și contur ale pandantivului amintește de gestul tandru și pasional al celor doi îndrăgostiți. Purtând aceasta bratara, îți poți exprima propriile sentimente și pasiuni într-un mod subtil, dar puternic. Este un omagiu adus artei și iubirii în același timp.

Bratara din snur cu pandantiv în forma “Sărutului” poate fi mai mult decât doar o piesă de bijuterie. Poate fi o amintire a iubirii tale sau a unei momente speciale din viața ta. Fie că o porți în fiecare zi sau doar în ocazii deosebite, aceasta bratara va aduce mereu cu el un mesaj profund de dragoste și frumusețe.

Nu în ultimul rând, să nu uităm importanța lui Constantin Brâncuși în lumea artei. Sculpturile sale au influențat în mod semnificativ arta modernă și au fost recunoscute în întreaga lume pentru simplitatea și profunzimea lor. Alegând să porți aceasta bratara cu pandantiv în forma “Sărutului,” te asociezi cu acest artist legendar și devii parte a unei tradiții artistice deosebite.

Bratara Sarutul din argint este mult mai mult decât un simplu accesoriu. Este o expresie a frumuseții, iubirii și artei. Poartă-l cu mândrie și adaugă un strop de rafinament și simbolism în fiecare ținută. Este un investiție într-o bucată de artă pe care o poți purta cu tine și care îți va aminti mereu de valoarea esteticii și a iubirii în viața ta.

  • Material: argint 925
  • Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
  • Saculet inclusa
Back to top