Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Shop

Bratara cu cristale naturale de azurite

70.00 lei

Bratara cu snur reglabil + accesorii alama si cristale naturale de azurite.

Azuritul ne confera si abilitatea de a citi printre randuri. Este un bun ajutor pentru a avea un discernamant lipsit de judecata critica, deoarece ne ajuta sa vedem adevaratele motive din spatele actiunilor celorlalti, dar si ale propriei persoane. Aceasta piatra este aliatul clasic pentru persoanele cu abilitati parapsihice sau pentru lucratorii in Lumina, ajutandu-i astfel sa interpreteze obiectiv ceea ce simt, fara a amesteca propriile prejudecati sau experiente.

In plan emotional, Azuritul are abilitatea de a ne ajuta sa gasim exact radacinile fricilor, mai ales atunci cand nu suntem onesti cu noi insine. Inspira curaj sa corectam aceste tipare si sa invatam sa fim sinceri cu noi insine, dar si cu ceilalti, fara nicio teama. Alunga stresul, nelinistea, supararea si tristetea, aducand mai multa Lumina. Ii calmeaza pe cei care vorbesc prea mult din cauza nervozitatii si ii ajuta pe cei care se simt prea inhibati sa se exprime cum doresc.

In plan mental, Azuritul confera o mai mare intelegere, indeosebi a perspectivelor noi si deschide mintea, eliminand blocajele de comunicare si stimuland memoria. Ne ajuta sa patrundem fara teama in necunoscut, aducand cu blandete la lumina vechile sisteme de credinta pentru a fi „testate”.

Bratarile cu snur au garantie pe viata la snur- daca se toceste, rupe, etc se poate schimba fara costuri.

24 în stoc

Cantitate
Share pe

Descriere

Material: cristale naturale de azurit, accesorii alama.
Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
Saculet de cadou inclus.

Recenzii

Nicio recenzie inca.

Adauga prima recenzie pentru "Bratara cu cristale naturale de azurite"
Back to top