Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Shop

Bratara butterfly cu piatra soarelui

75.00 lei

Bratara cu snur reglabil cu accesorii din argint placat cu aur si cristale naturale de piatra soarelui.

Piatra Soarelui este aliatul elementului Foc care poarta frecventa Razei Solare, reprezentand conducerea iluminata si abilitatea de a utiliza cunoasterea si intelepciunea pentru Binele Superior al tuturor. In trecut, conducerea a insemnat folosirea puterii pentru castiguri personale egoiste sau pentru asuprirea liberului arbitru al celorlalti. Piatra Soarelui nu promoveaza acest tip de conducere.

Conducerea promovata de aceasta piatra reprezinta abilitatea de a ne asuma responsabilitatea pentru binele comun. Nu este vorba despre asumarea puterii, ci mai degraba despre asumarea reponsaibilitatii contopite cu vointa de manifestare a celui mai inalt potential al Spiritului pe Pamant. Piatra Soarelui ne invata ca aceasta conducere reprezinta pozitionarea noastra in serviciul celorlalti si nu asuprirea celorlalti si folosirea lor in scopuri egoiste.

Piatra Soarelui are abilitatea minunata de a ne arata dorintele pornite din egoism. Este o piatra excelenta de folosit in relatiile de afaceri, datorita abilitatii sale de a dezvalui adevaratele motivatii atat ale Sinelui, dar si ale celorlalti si de a expune reaua-credinta.

Piatra Soarelui este o piatra luminoasa si confera bucurie, pofta de viata si ascute intuitia. Cand viata pare ca si-a pierdut farmecul, Piatra Soarelui ne reda bucuria de a trai si iubirea de sine. Purifica toate chakrele si le incarca cu lumina si cu energie, permitand Sinelui real sa iasa la iveala cu bucurie. In timpul meditatiei, dar si in viata de zi cu zi, aceasta piatra ofera o conexiune profunda cu Lumina si cu puterea de regenerare a Soarelui.

Bratarile cu snur au garantie pe viata la snur- daca se toceste, rupe, etc se poate schimba fara costuri.

7 în stoc

Cantitate
Share pe

Descriere

Material: fluturas argint placat cu aur, snur reglabil, cristale naturale de piatra soarelui fatetate cubic.
Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
Saculet cadou inclus.

Recenzii

Nicio recenzie inca.

Adauga prima recenzie pentru "Bratara butterfly cu piatra soarelui"
Back to top