Hey, buna … 🙂

 

Nou_14

 

Bine ai venit pe blogul meu !

Sa facem cunostiinta… ma numesc Beatrice  si imi place sa impartasesc cu ceilalti ceea ce eu aflu din diferite surse,, ceea ceea ce cred ca poate ajuta fiinta umana sa evolueze pe calea spirituala.

 

Povesteste-ne despre BeatrixColor.

Cum am pornit, cum merge afacerea pana in prezent?
Beatrix Color este un concept care mi-ar placea sa cuprinda mai mult decat podoabe, imi doresc sa inspir oamenii sa duca un stil de viata sanatos. Totul a inceput in urma cu trei ani, cand faceam bijuterii cu fimo (pasta de modelat) si simteam ca ceva nu merge. M-am tot gandit ce bijuterii as putea sa fac, sa fie si ecologice, si sa ii si ajute pe ceilalti, si asa am ajuns sa lucrez cu cristale semipretioase. Aceste bijuterii sunt vesnice; si peste 2.000 de ani ele se vor gasi in pamant si civilizatiile de atunci le vor studia in muzeele lor. Am inceput cu un blog, pe care il mai am si in prezent, si de anul acesta am lansat si site-ul. Pot spune ca merge bine, desi e mult de munca… Promovarea costa timp, dar o fac cu mare drag, caci este ceea ce imi place.

Ce ma inspira?

Natura ma inspira , oamenii ma insipra si sufletul meu. Sunt pietre, cristale, bucati de lemne pe care le iau din locurile pe care le vizitez, iar ele ma „striga” efectiv in limbaj mut sa le iau si sa le fac bijuterii. Greu de crezut, dar usor de purtat. Nu eu sunt creatoarea acestora, ci Creatorul  lucreaza prin mine.

Ce fel de accesorii imi plac ? 

As pune pe primul loc bratarile pentru brate, ma simt absolut stapana pe mine cand le port! Ador inelele, nu ies din casa fara ele, iar ca piesa preferata am o tiara cu diamant de herkimer, pe care o port destul de des.