Produse noi
-15%
-15%
-15%
-15%
-15%
-15%
-15%
-15%
Colier ametist din argint placat cu aurColier ametist din argint placat cu aur purtat la gat
-15%
-15%

ARTICOLE DESPRE CRISTALE

articole despre cristale

BLOG

blog

IZ SPIRITUAL

spiritual
Designer Beatrice Crancu - inima magazinului online de bijuterii Beatrix Color

Povestea bijuteriilor Beatrix Color

Ma numesc Beatrice Crancu și sunt creatoarea din spatele brandului și al acestui magazin online de bijuterii și accesorii handmade Beatrix Color.

Beatrix Color este mult mai mult decât un simplu magazin online de bijuterii. Îmi doresc să împărtășesc un concept care să inspire oamenii să adopte un stil de viață sănătos, prin intermediul bijuteriilor și accesoriilor. Totul a început în vara anului 2011, când am început să creez bijuterii folosind fimo (pasta de modelat), dar am simțit că trebuie să fac ceva diferit.

M-am gândit mult la cum aș putea să combin frumusețea bijuteriilor cu un impact ecologic redus și să ajut și alte persoane. Astfel, am început să lucrez cu cristale semiprețioase. Aceste bijuterii sunt nu doar frumoase, ci și durabile; vor rezista în timp și vor fi descoperite și admirate chiar și peste 5000 de ani de acum înainte, fiind parte din istoria umanității. Asa ca te invit sa descoperi colecția noastră unică de bijuterii din argint și accesorii în magazinul nostru online de bijuterii Beatrix Color.

 

Afla mai multe…

Say NO to fast fashion

Un magazin online de bijuterii ALTFEL

Aici la Beatrix Color, facem lucrurile diferit.

  • Doar materiale de calitate.
  • Folosim argint reciclat.
  • Livrare neutra din carbon.
  • Produse facute pentru a dura.
  • Preturi corecte, in fiecare zi.

Am creat colecții minunate de bijuterii din argint și aur disponibile în magazinul nostru de bijuterii online Beatrix Color! Alege si cumpara ceea ce te reprezinta!

Bijuterii create manual in atelierul Beatrix Color