5 mituri despre cristale

dreams.metroeve_crystals-dreams-meaning

Unii oameni cred că ideea că cristalele pot ajuta cu vindecarea și manifestarea intenției este prea “acolo” și nu doar pentru ei.

Cu toate acestea, am văzut prima dată că cristalele pot fi un instrument incredibil de puternic atunci când sunt utilizate corect. Cheia cu cristale este să înțelegi că nu vor face toată munca pentru tine. Mai degrabă, ele servesc drept catalizatori ai schimbării, iar tu ești cel care se află pe scaunul șoferului.

Indiferent de reacția ta inițială la ideea de cristale (și eu am fost sceptic la început!) Sper că veți citi mai departe pe măsură ce voi dezvălui câteva sceptici comune și voi da detalii suplimentare despre cristale și puterile lor:

1. “Nu există nici un fel de energie bună sau rea.”
Bineînțeles că există! Luați curajul de la viață: Întotdeauna observați că atunci când vă aflați în jurul valorii de oameni negativi, de multe ori părăsiți sentimentul complet drenat, agitat și chiar deprimat? Pe de altă parte, gândiți-vă la momentele pe care le-ați petrecut în schimbul de idei cu oameni fericiți și de succes care vă iubesc și vă sărbătoresc. Te simți pe partea de sus a lumii, nu?

Energia este un lucru puternic. Cristalele oferă nivele ridicate de energie bună și acționează ca tampoane împotriva lucrurilor rele.

2. “Cristalele sunt doar roci.”
– Doar roci? Cristalele sunt mai vechi decât umanitatea de milioane de ani! Un cristal recent descoperit în Australia a ajuns la 4,4 miliarde de ani în vârstă. Ele sunt la fel de parte din natura ca noi. Imaginați-vă pentru o clipă cantitatea de energie care a trecut prin această frumoasă planetă în ultimii câțiva milioane de ani. Este greu să credem că unele dintre acestea nu sunt stocate în cristalele care există pe tot cuprinsul peisajului mondial.

3. “Cristalele nu atrag nimic”.
Cristalele sporesc intențiile pe care le-ai stabilit pentru viața ta. Ele vă ajută să manifestați cele mai adânci dorințe și să vă deblocați temerile cele mai adânci. Atrăgeți energia pe care o scoateți și cristalele vă extind puterile de manifestare.

4. “Cristale  magice”.
Cristalele nu sunt la fel ca o vrajă magică și nu provoacă o transformare instantanee. În schimb, ele servesc ca o completare incredibilă a muncii pe care o faceți în viața voastră spirituală. Când începeți călătoria auto-descoperirii și dragostei de sine, cristalele sunt un instrument uimitor de adăugat la arsenalul de creștere și schimbare. Dar nu faceți nici o greșeală, tot trebuie să vă prezentați și dumneavoastră!

5. “Cu cât este mai frumos cristalul, cu atât este mai puternic.”
Știu că nu auzim destul de des această idee, dar nu are nimic de-a face cu asta. Dură, tamburată, lustruită, tăiată, neagra, roz sau altfel – nu contează atunci când vine vorba de puterea cristalelor. Deci, dacă vă simțiți atrași de o anumită piatră, dar nu sunteți sigur de aspectul ei, mergeți cu ea! Luați o piatră care are proprietățile pe care doriți să le atrageți. Culoarea și aspectul ar trebui să fie o idee ulterioară.

 

sursa


Lasa mesajul tau aici