Informaţii

Produse noi

Oferte speciale

Brose

Stim despre brose ca sunt accesoriul aparte care te ajuta sa te faci remarcata. Nu sunt purtate de catre toate femeile asa cum sunt alte accesorii. Simpla lor prezenta pe un sacou, o rochie sau pe un palton va spune ceva despre tine. Fiecare bijuterie are rolul ei, dar brosa este acea bijuterie pe care o obeservi imediat. Mai mult decât atât, va...

Stim despre brose ca sunt accesoriul aparte care te ajuta sa te faci remarcata. Nu sunt purtate de catre toate femeile asa cum sunt alte accesorii. Simpla lor prezenta pe un sacou, o rochie sau pe un palton va spune ceva despre tine. Fiecare bijuterie are rolul ei, dar brosa este acea bijuterie pe care o obeservi imediat. Mai mult decât atât, va oferi un plus de eleganta sau unicitate outfitului tau.

Brosa a fost un accesoriu detinut de femei inca din vremea vechilor civilizatii. Au existat însă de-a lungul timpului momente in care au fost uitate pur și simplu in cutiile de bijuterii. Noi credem ca ele nu se demodeaza niciodata, iar includerea lor in colectia ta de bijuterii si accesorii este un must.

Read more
Showing 1 - 2 of 2 items
Showing 1 - 2 of 2 items