10 cristale pentru sanatate si fericire

De mii de ani, civilizațiile antice au folosit cristale pentru a elibera blocajul mental, fizic și spiritual. Deoarece cristalele provin de pe pământ, când sunt așezate pe corp, vă ajută să vă conectați la energia de vindecare a planetei, lăsându-vă să vă simțiți mai relaxați și mai echilibrați. Fiecare cristal are proprietăți și energii unice pentru a vindeca diferite aspecte ale vieții tale.

67b2b77a9d36728d485f113362ecc2d0

Mai jos sunt zece cristale pe care le puteți utiliza pentru a vă îmbunătăți sănătatea și fericirea!

1. Turcoazul vă ajută să vă vindecați.

Turcoazul este maestrul vindecător. Se crede că este podul energetic dintre cer și pământ. Din cele mai vechi timpuri, a fost foarte apreciată pentru proprietățile sale de protecție și bun-noroc. Se crede că atunci când Turquoise este dat ca un dar, proprietățile sale vindecătoare sunt mărite cu o sută! Turcoazul este o piatră de comunicare care vă ajută să vă spuneți adevărul, de la cea mai înaltă sursă de iubire.

2. Granat rosu vă oferă energie.

În antichitate, granatul era adesea purtat ca un amulet pentru a ajuta la purificarea sângelui. Atunci când sângele și energia noastră curg ușor, forța noastră de viață rămâne puternică și sănătoasă. Acest cristal este un energizant puternic, ajutându-vă să depășiți letargia, gândurile negative și îndoiala de sine. Granatul contribuie, de asemenea, la stimularea entuziasmului, la creșterea conducerii și la menținerea bunăstării emoționale.

3. Cuartul fumuriu te ajută să renunți.

Cuartul fumuriu transmuta energia negativă și acționează ca un scut protector împotriva energiei nedorite. Vă ajută să eliberați modele vechi și sisteme de credință care vă țin înapoi. Ea eliberează toată energia blocată, veche și stagnantă în organism. Odată ce toată energia veche este îndepărtată, energia nouă este capabilă să umple spațiul deschis cu lumină și speranță.

4. Cuartul trandafir cultivă iubirea.

Rose quartzul este o piatră de iubire necondiționată care ajută la deschiderea și vindecarea energiei inimii. Încurajează iertarea celorlalți și, cel mai important, a ta. Secretul găsirii dragostei adevărate este să te iubești. Rose quartz emite vibrații de dragoste, frumusețe și compasiune. Este o piatră care se simte bine, care susține și vă permite să simțiți cea mai puternică energie din univers: IUBIRE.

adfcd8bb3dd8d548564305450798c030

5. Carneolul este bun pentru creativitate.

Civilizațiile antice credeau că carnelianul a atras averea și te-a ajutat să-ți atrag cele mai adânci dorințe. Îndepărtează energia creativă blocată sau blocată, care poate fi dominantă în mintea ta. Culoarea portocalie vibrantă stimulează pasiunea dvs. de a vă deplasa înainte și de a-ți atinge visele. Carnelian este o piatră de acțiune care restabilește motivația, încrederea și bucuria.

6. Lucrările cu cristale de cuart se întreabă în curățarea minții.

Cristalul de cuarț este fabricat din silice, cel mai abundent element de pe pământ. Se compune, de asemenea, corpul uman, la nivel celular. Când cristalul de cuarț atinge pielea, apare o fuziune a energiei, care se crede că încurajează sănătatea optimă și vindecarea. Civilizațiile antice au folosit cuarț pentru a echilibra corpul și pentru a-și elibera mintea. Este un cristal puternic care transmută negativitatea și amplifică energia pentru a vă ridica vibrațiile și pentru a vă ajuta să vă aliniați cu lumina și claritatea.

7. Celestitul ameliorează stresul.

Numele lui Celestit este derivat din cuvântul latin caelestis, adică celestial. Privind pur și simplu, culoarea albastră ceresc a acestui cristal inspiră pacea și fericirea adâncă. Este un cristal ideal pentru a vă plasa în dormitor pentru a aduce liniște și energie armonioasă, încurajând un somn odihnitor. Când este plasat direct pe corp, celestitul aduce mișcarea musculară și de stres în zona în care este plasat.

8. Citrinul te ajută să trăiesti acum.

Citrinul este un cristal de lumină și fericire. Nu deține energie negativă și emite cantități mari de energie pozitivă. Este un memento prietenos pentru a fi prezent și în prezent, pentru că în acest moment puteți crea minuni. Citrine este o piatră de manifestare care vă încurajează să visați mari, să mențineți o stare de spirit pozitivă și să atrageți tot ce vă doriți în viața voastră.

9. Aventurina atrage noi oportunități.

Aventurina vă ajută să depășiți sentimentele de îndoială de sine. Ea deschide energia inimii, atrăgând noi oportunități. Ajută la creșterea încrederii, a valorilor proprii și a optimismului. Pe măsura deschiderii minții și a energiei, puteți vedea abundența infinită și oportunitățile care vă înconjoară.

10. Shungite protejează împotriva EMF.

Considerata a fi de milioane de ani, Shungite este un cristal vechi care se gaseste in Rusia. Oamenii de știință încă cercetează în prezent întregul potențial al acestui mineral magic. Este folosit ca un scut puternic împotriva energiei electrice magnetice (EMF). Shungitul ajută la absorbția energiei negative și a poluanților. Puneți o bucată de Shungite lângă calculatoare sau purtați-vă corpul ca un scut energetic.

 

sursa

Lasa mesajul tau aici