Cristale pentru alungarea fricilor

  25,00 lei

  2 Items

  Warning: Last items in stock!

  3 cristale sa tine departe de tine orice tip de frica.

   Onixul ii aduce cu picioarele pe Pamant si ii incurajeaza sa puna cap la cap fiecare idee, pana ce totul ia forma dorita. Onixul ne invata ca cea mai importanta forma de control este autocontrolul. 

  Obsidianul fulg de nea este o rocă magmatică efuzivă, care se formează prin răcirea bruscă a lavei. Nu are o structură cristalină. Piatră fără frontiere, actionează rapid şi puternic. Calităţile sale de oglindă care relevă adevărul scot în evidentă defectele, slăbiciunile şi blocajele. Nu puteţi ascunde nimic de obsidian. Arătând cum se înlătură stările distructive, obsidianul obligă la creştere şi oferă sprijin în cursul acestui proces.

  Cuartul albastru permite intelegerea cu cei din jur si alunga teama. Calmeaza mintea, ajuntandu-ne sa intelegem adevarata natura spirituala. Inspira speranta. 

  More details

  +

  More info

   Poarta-le in geanta cu tine oriunde. Din cand in cand sa le tii la geam, in soare sau luna sa le purifici de energiile pe care le-a acumulat.Iubeste-le ca niste mici prieteni, sunt prietenii nostri din lumea minerala.

  Fotografiile sunt imagini de prezentare, asadar pietrele vor fi diferite de cele din imagine, fiecare cristal este unic , insa proprietatile raman aceleasi.

  Recenzii