Rolă din jad pentru masaj facial

  -25,00 lei

  95,00 lei

  120,00 lei

  4 Items

  Jadul simbolizează frumusețea delicată și naturală a femeii puternice și sofisticate. Folosește Jade Roller pentru a concura în rezultate cu cele mai elitiste saloane de frumusețe din lume. Puterea regeneratoare a jadului, combinată cu masajul facial regulat sunt elementele cheie pentru un ten întinerit, hrănit și proaspăt. Folosește Jade Roller și eliberează-ți chipul de efectele nefaste ale oboselii!

  1. Detensionare

  Masajul cu această piatră semiprețioasă în formă de rolă asigură o relaxare instantă a mușchilor faciali, susținută de stimularea drenajului limfatic al epidermei. În final, tenul tău va avea un tonus mai bun și un aspect mai ferm.
   

  2. Detoxifiere

  Acțiunea de rulare, în combinație cu proprietățile vindecătoare ale jadului oferă pielii elasticitate, detoxifiere și ajută la eliminarea lichidului în exces din profunzimi. Pielea ta capătă un aspect proaspăt și odihnit.
   

  3. Ochi mai luminoși, cu cearcăne mai mici

  Masajul cu Jade Roller ținut la o temperatură scăzută reduce pungile de sub ochi și atenuează cearcănele. Vei arăta mai odihnită și mai luminoasă. În plus, la contactul cu puterea vindecătoare a jadului, porii se micșorează, iar chipul tău capătă un aspect uniformizat.
   

  4. Îmunbunătățește circulația

  Prin stimularea drenajului limfactic, Jade Roller-ul Hana Emi ajută pielea să își recapete strălucirea naturală, o iluminează de la interior și o ajută să dobândească o culoare sănătoasă și tinerească.

   

  5. Întărește efectele serumurilor

  Folosit imediat după aplicarea serumului, rollerul de jad potențează proprietățile regeneratoare ale substanțelor active, facilitând absorbția lor în piele. Vei avea astfel rezultate mai rapide și mai vizibile de la produsele tale preferate de îngrijire a tenului.
   

  6. Diminuează ridurile

  Jadul, masajul facial prin rulare și proprietățile serumurilor creează un combo de necombătut în lupta cu ridurile. Pe măsură ce folosești aceste trei forțe laolaltă, vei descoperi ca lupta cu liniile fine nu a fost niciodată mai ușoară. 

  More details

  +

  More info

  INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE

  Rola se folosește la realizarea masajului facial, în direcțiile exemplificate în imaginea de mai jos, timp de 5-10 minute. Rola mare se folosește în zona frunții, a obrajilor, a maxilarului și a gâtului, iar rola mică în zona ochilor și a nasului. Pentru a spori beneficiile, masajul este recomandat după curățarea tenului și hidratarea acestuia cu un ser, ulei sau o cremă potrivită fiecărui tip de ten. Înainte de a fi utilizată, rola poate fi păstrată câteva minute la frigider, pentru o senzație mai intensă de răcorire a feței.

  CONDIȚII DE PĂSTRARE ȘI ÎNTREȚINERE

  Înainte de prima folosire, se recomandă spălarea rolei cu apă rece (de preferat apă de izvor, de râu, de ploaie sau apă purificată) și săpun (de preferat un săpun fără prea multe chimicale), uscarea cu un prosop curat, apoi purificarea cuarțului roz, prin expunerea acestuia la lumina lunii și/sau a soarelui (dar nu direct la razele soarelui, deoarece decolorează piatra), timp de 24 ore, sau cel puțin 1-3 ore. După fiecare utilizare, rola trebuie spălată, uscată și depozitată într-un mediu uscat. Cuarțul roz trebuie purificat frecvent, în funcție de cât de mult este folosit (recomandare: o dată la 2 săptămâni).

  INFORMAȚII DESPRE PRODUS

  Material: pietre din JAD natural 100% natural.

  Dimensiuni: 14.5 cm lungimea rolei, 4 cm piatra mare, 2.5 cm piatra mică, 8 cm mâner.

  Culoare: nuanţe de verde; fiind o piatră naturală, culoarea diferă de la produs la produs.

  Acest produs nu este un instrument medical și nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni diferite boli.

  Recenzii