Rolă din cuarț roz pentru masaj facial

  -20,00 lei

  130,00 lei

  150,00 lei

  10 Items

  Masajul facial cu rola din cuarț roz relaxează mușchii faciali, îmbunătățește circulația la nivelul feței, reduce aspectul inestetic al ochilor umflați dimineața, diminuează ridurile și cearcănele, și stimulează drenajul limfatic, acest lucru contribuind la detoxifierea profundă a straturilor pielii.

  Rola din cuarț roz te ajută să-ți menții aspectul sănătos al tenului! Masarea tenului cu acestă rolă dimineața te pregătește pentru activitățile zilnice, și te ajută să scapi mai rapid de aspectul inestetic al ochilor umflați. Folosită seara, rola îți va relaxa mușchii feței și te va pregăti pentru un somn liniștitor.

  Cuarțul roz este piatra iubirii - a iubirii de sine, a iubirii față de partener, de copii, de familie, de prieteni, de natură, de divinitate.

  More details

  +

  The minimum purchase order quantity for the product is 10

  More info

  INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE

  Rola se folosește la realizarea masajului facial, în direcțiile exemplificate în imaginea de mai jos, timp de 5-10 minute. Rola mare se folosește în zona frunții, a obrajilor, a maxilarului și a gâtului, iar rola mică în zona ochilor și a nasului. Pentru a spori beneficiile, masajul este recomandat după curățarea tenului și hidratarea acestuia cu un ser, ulei sau o cremă potrivită fiecărui tip de ten. Înainte de a fi utilizată, rola poate fi păstrată câteva minute la frigider, pentru o senzație mai intensă de răcorire a feței.

  CONDIȚII DE PĂSTRARE ȘI ÎNTREȚINERE

  Înainte de prima folosire, se recomandă spălarea rolei cu apă rece (de preferat apă de izvor, de râu, de ploaie sau apă purificată) și săpun (de preferat un săpun fără prea multe chimicale), uscarea cu un prosop curat, apoi purificarea cuarțului roz, prin expunerea acestuia la lumina lunii și/sau a soarelui (dar nu direct la razele soarelui, deoarece decolorează piatra), timp de 24 ore, sau cel puțin 1-3 ore. După fiecare utilizare, rola trebuie spălată, uscată și depozitată într-un mediu uscat. Cuarțul roz trebuie purificat frecvent, în funcție de cât de mult este folosit (recomandare: o dată la 2 săptămâni).

  INFORMAȚII DESPRE PRODUS

  Material: pietre din cuarț roz 100% natural.

  Dimensiuni: 14.5 cm lungimea rolei, 4 cm piatra mare, 2.5 cm piatra mică, 8 cm mâner.

  Culoare: nuanţe de roz sau culoarea piersicii; fiind o piatră naturală, culoarea diferă de la produs la produs.

  Acest produs nu este un instrument medical și nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni diferite boli.

  Recenzii